Wil jij je eigen tuin ontwerpen? 

Simpel en snel?

🌱 Kom erbij en word Groen Gelukkig.
💚 Leer je eigen tuin in 7 avonden te ontwerpen met onze Groen Geluk methode!
🌈 Zodat je echt kan genieten van zomerse avonden op je terras.

In Groen Geluk leer je van A tot Z hoe je een eigen ontwerp maakt van je tuin. En hoe je deze stappen kan gebruiken om je droomtuin te realiseren, een fijne veilige plek welke het verlengde is van je huis.  

Van het groener en duurzamer maken van je tuin, ervoor zorgen dat jij je in je tuin thuis voelt, dat je het gevoel hebt van Zuid-Spanje in je achtertuin. Een plek onder de zon, die helemaal van jezelf is. Over het maken van beplantingsplannen, over zicht en looplijnen, over privacy in je tuin en hoe je het allemaal zo kan plannen dat de tuin er ook daadwerkelijk komt.

4 jaar +

Ontwerp ervaring

100+

Cursisten 

35+

1 op 1 tuinontwerpen

Sta jij op het punt om een eigen tuin te gaan krijgen. Of je hebt al een tuin of ga je nu naar een grotere tuin toe en wil je nu eindelijk eens echt die tuin krijgen waar je altijd van hebt gedroomd?

Maar op dit moment...

ontwerp je tuin

Voelt het gefrustreerd

Je weet niet waar je moet beginnen en vraagt je af of dit ooit nog gaat gebeuren.

ontwerp je tuin

Hebt geen concrete handvatten

Je mist de stappen om een plan te maken om zelf uit te voeren of om mee naar een hovenier te gaan.

ontwerp je tuin

Je bent machteloos

Omdat je geen fijne speelplek voor je kinderen hebt. Geen blije kinderen die zichzelf kunnen zijn. 

De verbouwing van het huis, alle veranderingen in de tuin en daarnaast ook nog gewoon werken, leuke dingen doen met je gezin, familie en vrienden, sporten en boodschappen doen.  

Het wordt dan gewoon te veel en  je raakt het overzicht kwijt.  

Het gevolg: er komt niks meer uit je handen en alle toffe idee’en voor de tuin die je hebt verdwijnen allemaal in de ijskast. Je komt in een situatie terecht waarbij je tuin een grote chaos is waar je liever van weg rent.  

Je bent liever ergens anders dan in je eigen tuin. 


Komt dit bekend voor? 

Om nog maar te zwijgen van wat het doet met de waarde van je huis


Je doel is om een plek te hebben waar je kan ontsnappen van alle drukte buitenshuis, waar je kunt ontspannen.

Tijd voor jezelf, genieten van al het groen en leven in het NU.

Een tuin waar je vele gezellige uren kan doorbrengen met je partner, gezin en vrienden waar iedereen zijn eigen plek heeft en welke een harmonieuze thuisbasis vormt?


Dan zit je hier op de juiste plek!

'' Het is tijd om echt te gaan doen. 

Ik nodig je uit om aan de slag te gaan!

Wat is het geheim? Het is een techniek die ik ‘Groen Geluk’ noem.  
Dit wil ik graag met jou delen want dit concept is in elke tuin mogelijk - Ik kon niet wachten om het toe te passen op een tuin van bijna 500m2 en ook daar werkte het!

Sta jezelf toe om van je leven te gaan genieten in je eigen omgeving, in je eigen tuin waar je kan ontspannen met een boek of een wijntje... voeg je bij al die tuin- eigenaren die het geheim van ‘Groen Geluk’ gebruiken als basis voor een prachtige tuin. Waar je heerlijk kan genieten van de BBQ-avonden en de wijntjes op je eigen terras tot 11 uur s ’avonds terwijl de kinderen op bed liggen. 


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.


Groen geluk helpt je aan een kant en klaar plan om zelf uit te voeren, of om mee naar een hovenier te gaan om het te laten uitvoeren.

ontwerp je tuin

Je beter in je vel voelen doordat je een fijne tuin hebt met veel groen wat je geluksgevoel verhoogt.

ontwerp je tuin

Heerlijke BBQ-avonden, en wijntjes op je eigen terras tot 11 uur s ’avonds terwijl de kinderen op bed liggen

ontwerp je tuin

Een veilige speel hoek voor je kinderen waardoor je niet altijd de deur uit hoeft om ze te vermaken.

ontwerp je tuin
Meer fijne borrels met vrienden en familie. Kortom een fijne, veilige plek die van jou is. 

Ik kan wel met trots zeggen dit is GELUKT! De cursus 'Groen Geluk' is geboren! Een cursus voor tuinbezitters waarin ik jou aan de hand meeneem om je eigen tuin in te richten. Je kan al je ideeën die op je Pinterest bord staan eindelijk tot werkelijkheid brengen in je eigen tuin.


Ik help je met mijn  kennis, ALLE kennis, maar je hebt niet ALLE kennis nodig om je eigen tuin in te richten. Ik ga heel specifiek aangeven hoe jij je eigen droomtuin kan ontwerpen; wat je daarvoor nodig hebt! 

Het kost je maar een paar avonden om een ontwerp gerealiseerd. Je hoeft dus geen maanden te wachten.

Ik heb een uitgebreide plantenkennis, en ik zorg ervoor dat je de juiste planten in je tuin gaat gebruiken die bij jouw wensen passen.

Ik begrijp dat uitvoeren niet het ingewikkeldste  is, dat lukt je wel. Het is het ontwerp waar je in eerste instantie tegen aanloopt.

Ik ga je helpen met alle idee'en die je hebt  bij elkaar te brengen tot 1 geheel.

Ik heb een simpele manier gevonden om dit jou te leren, zonder duizenden euro’s kwijt te zijn voor een ontwerp. En dit geld kan je dus gebruiken voor de inrichting van je tuin.


Dus wil jij je het gevoel van Zuid-Spanje in je achtertuin hebben, maar weet niet je precies waar je moet beginnen? Groen Geluk helpt je hierbij en zorgt voor een kant en klaar plan wat je zelf kan gaan uitvoeren of mee naar een hovenier kan gaan. 

Groen geluk
Esther den Braven, gepassioneerd tuinontwerpster en oprichtster van ''Ontwerp je tuin met Esther''

Hi, Esther hier.

In 2014 geleden kochten wij, mijn man Marcel en ik, een prachtig (klein) huisje op de Utrechtse Heuvelrug. 

Een twee onder 1 kap uit 1928 met een gigantische tuin van bijna 500 m2.  

Toen we het huis kochten stond de tuin voornamelijk vol met coniferen en achter het huis was een hele grote ouderwetse verwilderde moestuin. 

Op dat moment waren wij heel erg op zoek naar een klein huisje met een stuk grond zodat we al onze creatieve idee’en werkelijkheid konden laten worden. Een eigen Bed & Breakfast, een pop-up restaurant en misschien wel een tuinspa (in de vorm van een sauna inplaats van een schep :-))  

Nu ontwerp ik voor mijn klanten tuinen in alle soorten en maten.  

Bij mijn allereerste opleiding zat het er al in! Als Mbo’er naar het groen onderwijs. Mijn ouders hadden een grote tuin waar altijd veel in moest gebeuren en waar ik ook altijd graag meehielp. Jaren later heb ik de opleiding Tuinarchitectuur gevolgd en daarna bij een hovenier gaan werken waar ik de kneepjes van het vak heb mogen leren.

Met succes! Inmiddels hebben we onze eigen tuin op orde en voelen we ons er heel erg thuis maar heb ik ook veel blije klanten met prachtige tuinen! Ik ontwerp voor mijn klanten tuinen in alle soorten en maten. Ik kan dus wel stellen dat ik weet waar ik het over heb.

Maar het is niet altijd een succesverhaal geweest. Hoewel wij ons gelijk fijn voelde bij het huis wat wij kochten, was het een enorme kluif om te bedenken hoe we alle veranderingen gingen aanpakken.

Hoe kan ik mijn idee’en vorm geven, hoeveel tijd heb ik hiervoor nodig en hoe ga ik dit allemaal aanpakken.   

Ook financieel gezien..

Wat leer je in Groen Geluk?

In Groen Geluk leer je alles over het ontwerpen van je eigen tuin. Hoe je dit op een snelle en simpele manier kan doen.

Groen Geluk is met name waardevol voor tuinbezitters die:

 • Op het punt staan om een eigen tuin te gaan krijgen. Je hebt een huis gekocht met een tuin en je gaat helemaal van scratch af aan beginnen.
 • Al een keer een tuin hebben gehad, misschien ga je nu naar een grotere tuin toe, je hebt wel iets aan ervaring, maar je vindt nog niet echt dat je groene vingers hebt.
 • Voor tuinliefhebbers die al langere tijd een tuin hebben, al veel op orde hebben in hun tuin maar nog niet helemaal gelukkig zijn met die ene borders en dat ene hoekje in de tuin.
 • En voor de echte tuinders, die al lang een tuin hebben maar eigenlijk alles een beetje op gevoel doen, en nu weleens echt meer willen weten over de theorie, hoe kijk je nu naar een tuin als ontwerper, en hoe deel je nu echt een goede plantenborder in
Meld je hier aan 
Je kunt direct beginnen!

Na het volgen van Groen Geluk heb jij:

 • Een compleet ontwerp voor jouw tuin waar jij helemaal blij van wordt.
 • Een checklist waarbij je precies weet wat jij wilt met je tuin, welke combinaties je kan maken en ook heel belangrijk wat je niet wilt in je tuin.
 • Een visueel plan. Waarbij je duidelijk hebt, hoe je tuin eruit gaat zien en welke sfeer je wilt in je tuin.
 • Begrijp jij hoe het werkt met looplijnen en zichtlijnen in je tuin.
 • Je weet precies hoe het werkt met de regels rondom de erfgrens en hoe hoog je erfafscheiding waar in je tuin mag zijn.
 • Ben jij een tuinliefhebber met een nieuwe mindset. Je begrijpt je tuin beter, je begrijpt je grond beter, je begrijpt je planten beter. Je tuiniert vanuit kennis en vanuit je hart en vind het heerlijk om je tuin te onderhouden.
ontwerp je tuin
Investering slechts: €297.00

Ontwerp snel en simpel je eigen tuin

Groen Geluk ‘’Het Stappenplan om simpel en snel je eigen tuin te ontwerpen.  Zodat je écht kunnen genieten van de zomerse avonden op hun eigen terras.’’  


Dit is alles wat je krijgt:

 • In 7 modules met elk diverse video lessen leer je exact hoe jij je eigen tuin kan ontwerpen met pen en papier.
 • Je hebt dus geen moeilijke en niet toereikende online programma’s nodig om dit voor elkaar te krijgen.
 • Creëer je eigen oase in alle rotzooi van je nieuwbouwwijk.
 • Loop geen zand naar binnen als je bent verhuisd, en vul je tijd goed op als je moet wachten tot je eindelijk kan verhuizen!

Een tuinontwerp welke perfect aansluit bij jouw tuin en jouw behoeften.

Zodat je er écht kan genieten en ontspannen. 

Inmiddels zijn er veel gelukkige tuinbezitters, zoals hen:

"Esther had goed door welke kant wij op wilden met de renovatie van onze tuin. Ze hielp zelf mee met het uitzetten van de planten en gaf duidelijke instructies waar wat moest komen. Een half jaar na het planten kwam ze kijken of alles nog steeds naar wens was. Esther is ons goed bevallen en we bevelen haar van harte aan."

Gerrie Vlietstra

"Ben je op zoek naar iemand die creatief is, meedenkt, veel plantenkennis heeft en je tuin van  A-Z in kan richten, dan moet je zeker bij Esther zijn. Daarnaast is ze ook gewoon heel fijn om mee samen te werken."
Aafke Langerak 
"Een warboel aan ideeën: tuin moet strak maar ook romantische zijn, kortom een boerderij tuin die jaren geen aandacht had gehad, en liefde, maken naar onze wensen en waar begin je dan?? En toen vonden we Esther een luisterend oor, en door de juiste vragen te stellen tijdens een persoonlijke bezoek, werd het plan gemaakt! 
Peter en Astrid de Bijl
" Wij hebben een tuin van 1000m2. Veel gras, aan de kanten groen en een schutting. Klein terras over de breedte van het huis. Bosschage naast het huis. Kortom een uitdaging! Inmiddels een a3 Schetsboek gekocht en nu gaan schetsen. Tot nu toe is de cursus zeer leerzaam, en fijn dat het zo uitgebreid is."

Madelène Bikker 

" Wat een super leuke opdrachten zitten er in de cursus. Ik heb mijn moodboard al gemaakt voor mijn tuin aan een dijkhuis. Deze cursus is een superleuk begin om in de sferen te komen. "
Lianne Kortlever  
"Door de cursus doen wij ideeën op en zijn we er met elkaar over aan het praten wat we willen in de tuin. We hebben een hond dus die krijgt ook een eigen plekje! Leuk dat je incheckt hoe het gaat. Het moodboard is af en ook mijn wensenlijst.’’
Christien  Regeer

Je hebt nu een aantal keuzes...

Ik heb een veelvoud betaald om tot deze informatie te komen, maar nog belangrijker... er staat geen prijs op het gevoel van Zuid-Spanje in je achtertuin te hebben. 

 • Wat zou het je waard zijn als je een fijne tuin voor jezelf en je gezin kan creëren. Een tuin waar je vele gezellige uren kan doorbrengen met je partner, gezin en vrienden waar iedereen zijn eigen plek heeft en welke een harmonieuze thuisbasis vormt.   

 • Wat zou het je waard zijn als je op een ontspannen manier van je tuin kan genieten. Een boek lezen, genieten van een wijntje in de zon. Tijd voor jezelf en leven in het NU.

 • Wat zou het je waard zijn om persoonlijke vrijheid in je tuin te voelen en geen last te hebben van andere mensen om je heen. Privacy creëren en je niet altijd bezig hoeven te houden met je buren.  

 • Wat zou het je waard zijn om een goede afgesloten tuin te hebben waar geen onuitgenodigde gasten zomaar binnen kunnen stappen.

 • Wat zou het je waard zijn als je het evenwicht kan vinden tussen de energie die je in je tuin stopt en de energie die eruit haalt. De klussen die nodig zijn om je tuin te onderhouden geven je energie omdat je weet waar je het over hebt en het met plezier doet.

 • Deelnemers voelen zich simpelweg gezonder en gelukkiger

Groen doet goed. Het verlaagt je stress, helpt je ontspannen, vergroot je concentratie en verbetert je stemming. Je wordt er simpelweg gelukkiger en gezonder van. En dat zeg ik niet zomaar. Onderzoek leert dat een groene omgeving de kwaliteit van leven verhoogt.

Ik heb dit ervaren dat het echt werkelijkheid kan worden als je de simpele stappen volg die ik met je deel. 

Dus ja, wat voor soort prijs plak ik erop? 500 euro? Omdat dat al het cursusmateriaal bij elkaar is? 

Maar dat klinkt echt bizar hoog.  

Daarbij gun ik iedereen een fantastische tuin, en wil je ook genoeg budget over houden voor je daadwerkelijke tuin. 


Het enige wat je nodig hebt om te starten met Groen Geluk:

Papier en kleurtjes of een potlood, viltstiften, een goede dosis enthousiasme en je droom, maar vooral een tuin. Die jij tot je eigen droomtuin wilt maken. Een plek waar je gelukkig bent, en met mijn hulp kun je dit op een betaalbare manier doen.


Let op: Je kunt binnen de eerste 30 dagen nog kosteloos uitstappen als het je niet bevalt om wat voor reden dan ook. Je hebt dus niks te verliezen.

Neem een kijkje in de e-learning van Groen Geluk

cursus Groen Geluk

Je krijgt toegang tot 7 modules waarin je alles leert over hoe jij simpel en snel je eigen tuin kan ontwerpen.

Groen Geluk is een hele makkelijke manier om tot jouw droomtuin te komen, waar je kunt genieten van al je BBQ-avonden en waar je gezin zich kan ontspannen. Je kunt de lessen op elk moment van de dag volgen, en je kunt het op elke plaats doen, je hoeft geen groene vingers te hebben, zolang je maar je tuin in gedachten kunt houden. De video's zijn afgestemd op een beginnend niveau, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet mee kunt komen. Iedereen kan dit leren, als je de modules volgt dan leer ik je stap voor stap wat je moet doen.

Je houdt onbeperkt toegang tot alle modules. Ik ga er namelijk niet vanuit dat alle modules nu relevant voor je zijn. Groen Geluk is niet gemaakt vanuit het idee dat je alle modules in 1x moet volgen.

Jouw focus kan de komende tijd bijvoorbeeld liggen op het uitzoeken wat je wilt, het visueel maken van je ideeën of het uitzoeken van materiaal. Dan laat je voor nu de modules over een border inplanten of het plannen van een aanleg links liggen. Maar ik weet zeker dat je je later op de andere onderdelen wilt focussen, zodat je uiteindelijk je hele droomtuin gaat krijgen. En dan heb je kennis in huis om dit te gaan doen.

Sommige dingen zal je misschien ook al wel weten, maar herhaling is altijd goed. En als je nu nog niet, zoals ik, al je droomtuin hebt, dan zit er echt meer dan waardevolle kennis voor je in.

Dit is wat je krijgt:

logo tuinen

De indeling van de tuin 

Hoe begin je met het maken van keuzes in de wensen die je hebt voor je tuin. Ik leer je hoe je je leefruimte kan vergroten. Dat buiten ook echt onderdeel wordt van je huis, en niet alleen een tuin is. Welke stijlen zijn er allemaal en hoe kan je deze eventueel combineren. En het belangrijkste; welke stijl past bij jou!
logo tuinen

Privacy creëren  

Leer hoe je privacy creëert in de tuin zodat je geen last hebt van andere mensen (je buren of de katten van je buren 😉) om je heen en vrijheid en veiligheid voelt als je in je tuin zit of bezig bent. Een fijne, veilige plek. Zodat je heerlijke BBQ-avonden kan organiseren zonder dat je buren op je bord kijken.
logo tuinen

Beplanting

Ik leer je over de omstandigheden die een plant nodig, zon of schaduw, natte voeten, droge voeten, welke grond vinden jouw mooiste planten fijn. Veel om rekening mee te houden. Ik ga je leren kijken naar de omstandigheden in jouw tuin en welke planten daar het beste bij passen.
logo tuinen

Het perfecte ontwerp!

Samen gaan we kijken naar hoe je jouw tuin het beste kan indelen, waar komt het terras voor de fijne borrels met vrienden en familie, waar kan je je kinderen het beste laten spelen, ruimte voor groen, ruimte voor de BBQ, waar je heerlijk de spiesen kan braden, waar je tijd hebt voor jezelf en kan leven in het NU.

logo tuinen

De euro's

Hoe zet je je budget zo goed mogelijk in, maak geen fouten die onnodig geld kosten. Het is leuk als je een supermooie tuin in gedachten hebt maar het moet wel allemaal haalbaar zijn om dit te betalen. Hoe je je beschikbare geld voor de tuin het beste in kan zetten en ik ga je laten leren van mijn fouten! Keuzes maken, daar gaat het om.

logo tuinen

De uitvoering!

Samen gaan we op weg naar een jouw daadwerkelijke droomtuin. We maken je plan klaar voor succesvolle uitvoering! Ga je je ontwerp zelf uitvoeren of kom in contact met iemand die het gaat doen! Dit gaan we samen maken en zorgen dat dit project gaat slagen! Ik help je met mijn netwerk en we kijken samen hoe je deze het beste kan inzetten!

Kom ook bij de Groen Geluk Club, zoals Gerrie, Aafke en Astrid...

"Esther had goed door welke kant wij op wilden met de renovatie van onze tuin. Ze hielp zelf mee met het uitzetten van de planten en gaf duidelijke instructies waar wat moest komen. Een half jaar na het planten kwam ze kijken of alles nog steeds naar wens was. Esther is ons goed bevallen en we bevelen haar van harte aan."

Gerrie Vlietstra

"Ben je op zoek naar iemand die creatief is, meedenkt, veel plantenkennis heeft en je tuin van  A-Z in kan richten, dan moet je zeker bij Esther zijn. Daarnaast is ze ook gewoon heel fijn om mee samen te werken."
Aafke Langerak 
"Een warboel aan ideeën: tuin moet strak maar ook romantische zijn, kortom een boerderij tuin die jaren geen aandacht had gehad, en liefde, maken naar onze wensen en waar begin je dan?? En toen vonden we Esther een luisterend oor, en door de juiste vragen te stellen tijdens een persoonlijke bezoek, werd het plan gemaakt! 
Peter en Astrid de Bijl
" Wij hebben een tuin van 1000m2. Veel gras, aan de kanten groen en een schutting. Klein terras over de breedte van het huis. Bosschage naast het huis. Kortom een uitdaging! Inmiddels een a3 Schetsboek gekocht en nu gaan schetsen. Tot nu toe is de cursus zeer leerzaam, en fijn dat het zo uitgebreid is."

Madelène Bikker 

" Wat een super leuke opdrachten zitten er in de cursus. Ik heb mijn moodboard al gemaakt voor mijn tuin aan een dijkhuis. Deze cursus is een superleuk begin om in de sferen te komen. "
Lianne Kortlever  
"Door de cursus doen wij ideeën op en zijn we er met elkaar over aan het praten wat we willen in de tuin. We hebben een hond dus die krijgt ook een eigen plekje! Leuk dat je incheckt hoe het gaat. Het moodboard is af en ook mijn wensenlijst.’’
Christien  Regeer

Veelgestelde vragen

Wanneer start en eindigt Groen Geluk?

Je kunt op elk moment beginnen. Het programma is gemaakt om in 7 dagen te volgen, maar je hebt 2 jaar toegang dus je kunt er doorheen gaan in je eigen tijd en op je eigen tempo.

Wat kost Groen Geluk?

€297,- incl.21% BTW.

Ik woon niet in Nederland. Kan ik me dan ook aanmelden?

Ja, dat kan zeker. Vrijwel elke ronde doen er meerdere tuinliefhebbers uit België mee. Je kunt via bankcontact, je Creditcard of Apple Pay betalen. Wanneer je wel een nederlands banknummer hebt kan je ook via Ideal betalen.

Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo’n investering te doen.

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste geluk in je tuin omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Ik heb geen groene vingers. Is het dan slim om mee te doen?

Iedereen die nu iets afweet van tuinieren heeft ook ergens moeten beginnen. Niemand is geboren met groene vingers. En natuurlijk kun je het van thuis uit hebben meekregen, of vanuit de buren. Maar iedereen kan het leren. Dus wel of geen groene vingers. Voor beide is dit heel waardevol omdat je leert hoe jij Groen Gelukkig kan worden.

Hoe kan ik meedoen aan de onlinetraining?

Zodra je hebt betaald ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail met daarin alle informatie. Je krijgt persoonlijke inloggegevens voor mijn online omgeving (Huddle) en je krijgt direct toegang tot de gehele training. Als je naar aanleiding van de training vragen hebt, kun je mij bereiken via esther@ontwerpjetuinmetesther.nl

Hoe lang houd ik toegang tot de training?

Je houdt onbeperkt toegang tot de onlinetraining. Ook krijg je toegang tot alle toekomstige updates.

Voor wie is deze onlinetraining geschikt?

Groen Geluk is met name waardevol voor tuinbezitters die:
1. Op het punt staan om een eigen tuin te gaan krijgen. Je hebt een huis gekocht met een tuin en je gaat helemaal van scratch af aan beginnen.
2. Al een keer een tuin hebben gehad, misschien ga je nu naar een grotere tuin toe, je hebt wel iets aan ervaring, maar je vindt nog niet echt dat je groene vingers hebt.
3. Voor tuinliefhebbers die al langere tijd een tuin hebben, al veel op orde hebben in hun tuin maar nog niet helemaal gelukkig zijn met die ene borders en dat ene hoekje in de tuin.
4. En voor de echte tuinders, die al lang een tuin hebben maar eigenlijk alles een beetje op gevoel doen, en nu weleens echt meer willen weten over de theorie, hoe kijk je nu naar een tuin als ontwerper, en hoe deel je nu echt een goede plantenborder in.

Voor wie is deze training NIET geschikt?

De cursus is NIET geschikt voor mensen die een balkon hebben, of een stuk grond waar je een moestuin wilt beginnen.

Wat als ik niet tevreden ben?

Inmiddels hebben meer dan 100 mensen mijn trainingen gevolgd en ik heb gelukkig nog nooit een negatieve reactie gehad. Ik heb zelfs zoveel vertrouwen in deze onlinetraining dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied van 30 dagen. Je hoeft niks uit te leggen en je kunt je geld terugvragen.

Heb je andere vragen?

Stuur dan gerust een mail naar Send email

Zet vandaag jouw  stap. Iedereen die nu iets afweet van tuinieren heeft ook ergens moeten beginnen.  

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.

Overtuigd? Meld je aan en krijg direct toegang voor slechts €297.00 
Niet tevreden? Laat het binnen 30 dagen weten en je krijgt je investering terug!