5 manieren om je zandbak om te toveren tot droomtuin.

Download mijn gratis e-boek waarin ik je precies uitleg hoe je jouw zandbak bij je nieuwbouwwoning kan om toveren tot je droomtuin. Hoe zou het zijn als je naast je droomhuis, ook eindelijk die tuin hebt waar je al jaren van droomt.

Een tuinontwerp welke perfect aansluit bij jouw tuin en jouw behoeften.

Zodat je er écht kan genieten en ontspannen. 

Ontdek: Ontwerp je tuin met Esther

Droom jij van een fijne, veilige plek welke een verlengde van je huis is. Een plek  waar je kunt ontsnappen van alle drukte, waar je kunt ontspannen. Wil jij het gevoel van Zuid-Spanje in je achtertuin hebben. Een plek onder de zon die helemaal van jezelf is. 

Wat ik wil is jou helpen om je droomtuin neer te zetten, een tuin waar je vele gezellige uren kan doorbrengen met je partner, gezin en vrienden. Waar iedereen zijn eigen plek heeft, je kan ontspannen van alle drukte, en meer fijne borrels en waar de BBQ kan worden aangestoken!

Meer fijne borrels met vrienden en familie. Meer gezellig uurtjes met je gezin. Blije kinderen die een plek hebben om te spelen en zichzelf te zijn.

Kortom een droomtuin waar je vol trots door heen kan lopen.

Maar dit wil je wel op een betaalbare manier doen.

Simpel en snel en op de manier die bij jou past. 

Ik heb stap 1 nu in mijn gratis e-boek gezet: 5 manieren om je zandbak om te toveren naar jouw droomtuin.

Deze praktische gids biedt jou de tools en inzichten die je nodig hebt om de zandbak die je hebt gekocht bij jouw nieuwbouwhuis om te toveren tot jouw eigen droomtuin – wat dit voor jou ook mag betekenen. 

Het vormt de eerste belangrijke stap op weg naar het verwezenlijken van jouw droomtuin, en leert je hoe je dit kunt bereiken door middel van een reeks eenvoudige stappen.

50%
Ontvang mijn gratis e-boek.
Een cadeau van mij voor jou! Laat je gegevens achter en krijg hem direct in je mail👇
Claim jouw gratis exemplaar
over mij
Ik ben Esther, gepassioneerd tuinontwerper.

Inmiddels zijn er veel gelukkige tuinbezitters, zoals hen:

"Esther had goed door welke kant wij op wilden met de renovatie van onze tuin. Ze hielp zelf mee met het uitzetten van de planten en gaf duidelijke instructies waar wat moest komen. Een half jaar na het planten kwam ze kijken of alles nog steeds naar wens was. Esther is ons goed bevallen en we bevelen haar van harte aan."
reviews

Gerrie Vlietstra

"Ben je op zoek naar iemand die creatief is, meedenkt, veel plantenkennis heeft en je tuin van  A-Z in kan richten, dan moet je zeker bij Esther zijn. Daarnaast is ze ook gewoon heel fijn om mee samen te werken."
reviews
Aafke Langerak 
"Een warboel aan ideeën: tuin moet strak maar ook romantische zijn, kortom een boerderij tuin die jaren geen aandacht had gehad, en liefde, maken naar onze wensen en waar begin je dan?? En toen vonden we Esther een luisterend oor, en door de juiste vragen te stellen tijdens een persoonlijke bezoek, werd het plan gemaakt! 
reviews
Peter en Astrid de Bijl
 

Aafke Langerak

Ons huis is er ook enorm van opgeknapt.

''De tuin voldoet nu aan al onze wensen: de kinderen kunnen er spelen, we kunnen er met vrienden en familie eten en ook heerlijk ontspannen in de veranda.

Claim nu je gratis exemplaar!

Inclusief budgettips om gratis aan planten te komen.

50%
Ontvang mijn gratis e-boek.
Een cadeau van mij voor jou! Laat je gegevens achter en krijg hem direct in je mail👇
Klik hier voor je gratis eboek