Ik help je naar je droomtuin voor jouw nieuwbouwhuis

🌱 Kom erbij en word Groen Gelukkig.
💚 Leer je eigen tuin in 7 avonden te ontwerpen met onze Groen Geluk methode!
🌈 Zodat je echt kan genieten van zomerse avonden op je terras

In Groen Geluk leer je van A tot Z hoe je een eigen ontwerp maakt van je tuin. En hoe je deze stappen kan gebruiken om je droomtuin te realiseren, een fijne veilige plek welke het verlengde is van je huis.  

Van het groener en duurzamer maken van je tuin, ervoor zorgen dat jij je in je tuin thuis voelt, dat je het gevoel hebt van Zuid-Spanje in je achtertuin. Een plek onder de zon, die helemaal van jezelf is. Over het maken van beplantingsplannen, over zicht en looplijnen, over privacy in je tuin en hoe je het allemaal zo kan plannen dat de tuin er ook daadwerkelijk komt.

4 jaar +

Ontwerp ervaring

100+

Cursisten 

35+

1 op 1 tuinontwerpen

Waarschijnlijk kan ik jou feliciteren met de aankoop van je nieuwe woning! 🎉 En naast je droomhuis wil je nu eindelijk ook eens echt die tuin krijgen waar je altijd van hebt gedroomd!

Maar op dit moment...

ontwerp je tuin

Voelt het gefrustreerd

Je weet niet waar je moet beginnen en vraagt je af of dit ooit nog gaat gebeuren. 

ontwerp je tuin

Hebt geen concrete handvatten

Je mist de stappen om een plan te maken om zelf uit te voeren of om mee naar een hovenier te gaan.

ontwerp je tuin

Je bent machteloos

Omdat je alleen maar een grote zandbak hebt, alles is 1 grote bouwput.

Het is heel erg lastig om aan een tuin te beginnen als je alleen maar een grote zandvlakte hebt.

Er staat nog helemaal niks, je moet alles bedenken, alles is een grote bouwput… Er staat nog helemaal niks op de erfgrens, wanneer je de deur uitstapt sta je gelijk bij de buren op de stoep en er is geen duidelijkheid over de erfgrenzen.

Een tuin is iets wat persoonlijk bij je aansluit en blend in je leven. Maar een tuin zorgt er ook voor dat je huis meer waard wordt, dat je niet meer naar de monkeytown hoeft te vluchten maar dat je kinderen zich prettig voelen in hun eigen omgeving en de ruimte hebben om te spelen. Waardoor jullie als ouders heerlijk kunnen gaan zitten, genieten van een boek of een drankje.

Waarschijnlijk wil jij een mooie tuin, iets anders dan dat iedereen heeft, niet een standaard ontwerp wat iedereen krijgt van de hovenier. Iets wat echt bij je past. Jij wilt rust ervaren in je eigen tuin, op een ontspannen manier van de tuin genieten.

Maar aan de andere kant vind je het ook allemaal wel prima en denk je dat het allemaal al zoveel geregel is met het nieuwe huis, die tuin komt later wel, maar er toch altijd iets wat aan je knaagt wat niet prettig voelt. Je wilt het gevoel van Zuid-Spanje in je achtertuin. Een plek onder de zon, die helemaal van jezelf is, waar je meer fijne borrels kunt hebben met vrienden en familie en meer gezellige uurtjes kunt doorbrengen met je gezin.  

Neem geen genoegen mee dat je een zandbak voor je deur, geen privacy, al het vuil en zand in huis en geen fijne speelplek voor je kinderen.

Zorg voor een levendige groeiende en bloeiende tuin.De verbouwing van het huis, alle veranderingen in de tuin en daarnaast ook nog gewoon werken, leuke dingen doen met je gezin, familie en vrienden, sporten en boodschappen doen.  

Het wordt dan gewoon te veel en  je raakt het overzicht kwijt.  

Het gevolg: er komt niks meer uit je handen en alle toffe idee’en voor de tuin die je hebt verdwijnen allemaal in de ijskast. Je komt in een situatie terecht waarbij je tuin een grote chaos is waar je liever van weg rent.  

Je bent liever ergens anders dan in je eigen tuin. 

Komt dit bekend voor? 


Je doel is om een plek te hebben waar je kan ontsnappen van alle drukte buitenshuis, waar je kunt ontspannen.

Tijd voor jezelf, genieten van al het groen en leven in het NU.

Een tuin waar je vele gezellige uren kan doorbrengen met je partner, gezin en vrienden waar iedereen zijn eigen plek heeft en welke een harmonieuze thuisbasis vormt?

Dan zit je hier op de juiste plek!


'' Het is tijd om echt te gaan doen. 

Ik nodig je uit om aan de slag te gaan!

Wat is het geheim? Het is een techniek die ik ‘Groen Geluk’ noem.

 Dit wil ik graag met jou delen want dit concept is in elke tuin mogelijk – Uiteindelijk is het een spel, en als je dit eenmaal begrijpt en je volgt een aantal regels, dan is het voor jou ook mogelijk om je droomtuin te ontwerpen.

Sta jezelf toe om van je leven te gaan genieten in je eigen omgeving, in je eigen tuin waar je kan ontspannen met een boek of een wijntje... voeg je bij al die tuin- eigenaren die het geheim van ‘Groen Geluk’ gebruiken als basis voor een prachtige tuin. Waar je heerlijk kan genieten van de BBQ-avonden en de wijntjes op je eigen terras tot 11 uur s ’avonds terwijl de kinderen op bed liggen.


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.


Groen geluk helpt je aan een kant en klaar plan om zelf uit te voeren, of om mee naar een hovenier te gaan om het te laten uitvoeren.

ontwerp je tuin

Minder schoonmaken doordat het vervelende zand is verdwenen buiten en niet meer mee naar binnen gaat.

ontwerp je tuin

Heerlijke BBQ-avonden, en wijntjes op je eigen terras tot 11 uur s ’avonds terwijl de kinderen op bed liggen

ontwerp je tuin

Een veilige speel hoek voor je kinderen waardoor je niet altijd de deur uit hoeft om ze te vermaken.

ontwerp je tuin
Meer fijne borrels met vrienden en familie. Kortom een fijne, veilige plek die van jou is. 

Ik kan wel met trots zeggen dit is GELUKT! De cursus 'Groen Geluk' is geboren! Een cursus voor nieuwe tuinbezitters waarin ik jou aan de hand meeneem om je eigen tuin in te richten. Je kan al je ideeën die op je Pinterest bord staan eindelijk tot werkelijkheid brengen in je eigen tuin.


Ik help je met mijn  kennis, ALLE kennis, maar je hebt niet ALLE kennis nodig om je eigen tuin in te richten. Ik ga heel specifiek aangeven hoe jij je eigen droomtuin kan ontwerpen; wat je daarvoor nodig hebt! 

Het kost je maar een paar avonden om een ontwerp gerealiseerd. Je hoeft dus geen maanden te wachten.


Ik heb een uitgebreide plantenkennis, en ik zorg ervoor dat je de juiste planten in je tuin gaat gebruiken die bij jouw wensen passen.

Ik begrijp dat uitvoeren niet het ingewikkeldste  is, dat lukt je wel. Het is het ontwerp waar je in eerste instantie tegen aanloopt.

Ik ga je helpen met alle idee'en die je hebt  bij elkaar te brengen tot 1 geheel.

Ik heb een simpele manier gevonden om dit jou te leren, zonder duizenden euro’s kwijt te zijn voor een ontwerp. En dit geld dus kan gebruiken voor je daadwerkelijke tuin.


Dus wil jij je het gevoel van Zuid-Spanje in je achtertuin hebben, je beter in je vel voelen doordat je een fijne tuin hebt met veel groen wat je geluksgevoel verhoogt. Maar weet niet je precies waar je moet beginnen?

Groen geluk
Esther den Braven, gepassioneerd tuinontwerpster en oprichtster van ''Ontwerp je tuin met Esther''

Hi, Esther hier.

 In 2014 geleden kochten wij, mijn man Marcel en ik, een prachtig (klein) huisje op de Utrechtse Heuvelrug. 

Een twee onder 1 kap uit 1928 met een gigantische tuin van bijna 500 m2.  

Toen we het huis kochten stond de tuin voornamelijk vol met coniferen en achter het huis was een hele grote ouderwetse verwilderde moestuin. 

Op dat moment waren wij heel erg op zoek naar een klein huisje met een stuk grond zodat we al onze creatieve idee’en werkelijkheid konden laten worden. Een eigen Bed & Breakfast, een pop-up restaurant en misschien wel een tuinspa (in de vorm van een sauna inplaats van een schep :-))  

Nu ontwerp ik voor mijn klanten tuinen in alle soorten en maten.  

Bij mijn allereerste opleiding zat het er al in! Als Mbo’er naar het groen onderwijs. Mijn ouders hadden een grote tuin waar altijd veel in moest gebeuren en waar ik ook altijd graag meehielp. Jaren later heb ik de opleiding Tuinarchitectuur gevolgd en daarna bij een hovenier gaan werken waar ik de kneepjes van het vak heb mogen leren.

Met succes! Inmiddels hebben we onze eigen tuin op orde en voelen we ons er heel erg thuis maar heb ik ook veel blije klanten met prachtige tuinen! Ik ontwerp voor mijn klanten tuinen in alle soorten en maten. Ik kan dus wel stellen dat ik weet waar ik het over heb.

Maar het is niet altijd een succesverhaal geweest. Hoewel wij ons gelijk fijn voelde bij het huis wat wij kochten, was het een enorme kluif om te bedenken hoe we alle veranderingen gingen aanpakken.

Hoewel wij ons gelijk fijn voelde bij het huis wat wij kochten, was het een enorme kluif om te bedenken hoe we alle veranderingen gingen aanpakken.  

Hoe kan ik mijn idee’en vorm geven, hoeveel tijd heb ik hiervoor nodig en hoe ga ik dit allemaal aanpakken.   

Ook financieel gezien..

Wat leer je in Groen Geluk?

In Groen Geluk leer je alles over het ontwerpen van je eigen tuin. Hoe je dit op een snelle en simpele manier kan doen.

Groen Geluk is met name waardevol voor tuinbezitters die:

 • Op het punt staan om een eigen tuin te gaan krijgen. Je hebt een huis gekocht met een tuin en je gaat helemaal van scratch af aan beginnen.
 • Al een keer een tuin hebben gehad, misschien ga je nu naar een grotere tuin toe, je hebt wel iets aan ervaring, maar je vindt nog niet echt dat je groene vingers hebt.
 • Voor tuinliefhebbers die al langere tijd een tuin hebben, al veel op orde hebben in hun tuin maar nog niet helemaal gelukkig zijn met die ene borders en dat ene hoekje in de tuin.
 • En voor de echte tuinders, die al lang een tuin hebben maar eigenlijk alles een beetje op gevoel doen, en nu weleens echt meer willen weten over de theorie, hoe kijk je nu naar een tuin als ontwerper, en hoe deel je nu echt een goede plantenborder in
Meld je hier aan 
Je kunt direct beginnen!

Na het volgen van Groen Geluk heb jij:

 • Een compleet ontwerp voor jouw tuin waar jij helemaal blij van wordt.
 • Een checklist waarbij je precies weet wat jij wilt met je tuin, welke combinaties je kan maken en ook heel belangrijk wat je niet wilt in je tuin.
 • Een visueel plan. Waarbij je duidelijk hebt, hoe je tuin eruit gaat zien en welke sfeer je wilt in je tuin.
 • Begrijp jij hoe het werkt met looplijnen en zichtlijnen in je tuin.
 • Je weet precies hoe het werkt met de regels rondom de erfgrens en hoe hoog je erfafscheiding waar in je tuin mag zijn.
 • Ben jij een tuinliefhebber met een nieuwe mindset. Je begrijpt je tuin beter, je begrijpt je grond beter, je begrijpt je planten beter. Je tuiniert vanuit kennis en vanuit je hart en vind het heerlijk om je tuin te onderhouden.
ontwerp je tuin
Nu slechts: €297.00

Ontwerp snel en simpel je eigen tuin 

Groen Geluk ‘’Het Stappenplan om simpel en snel je eigen tuin te ontwerpen.  Zodat je écht kunnen genieten van de zomerse avonden op hun eigen terras.’’  


Dit is alles wat je krijgt:

 • In 7 modules met elk diverse video lessen leer je exact hoe jij je eigen tuin kan ontwerpen met pen en papier.
 • Je hebt dus geen moeilijke en niet toereikende online programma’s nodig om dit voor elkaar te krijgen.
 • Creëer je eigen oase in alle rotzooi van je nieuwbouwwijk.
 • Leer over de indeling van je tuin, hoe je privacy creëert en over de beplanting in je tuin.
 • Loop geen zand naar binnen als je bent verhuisd, en vul je tijd goed op als je moet wachten tot je eindelijk kan verhuizen!
 • Ga genieten van je tuin.

Een tuinontwerp welke perfect aansluit bij jouw tuin en jouw behoeften.

Zodat je er écht kan genieten en ontspannen. 

Inmiddels zijn er veel gelukkige tuinbezitters, zoals hen:

" Wij hebben een tuin van 1000m2. Veel gras, aan de kanten groen en een schutting. Klein terras over de breedte van het huis. Bosschage naast het huis. Kortom een uitdaging! Inmiddels een a3 Schetsboek gekocht en nu gaan schetsen. Tot nu toe is de cursus zeer leerzaam, en fijn dat het zo uitgebreid is."

Madelène Bikker 

" Wat een super leuke opdrachten zitten er in de cursus. Ik heb mijn moodboard al gemaakt voor mijn tuin aan een dijkhuis. Deze cursus is een superleuk begin om in de sferen te komen. "
Lianne Kortlever  
"Door de cursus doen wij ideeën op en zijn we er met elkaar over aan het praten wat we willen in de tuin. We hebben een hond dus die krijgt ook een eigen plekje! Leuk dat je incheckt hoe het gaat. Het moodboard is af en ook mijn wensenlijst.’’
Christien  Regeer

De interactie met de docent is leuk!

‘’ Leuke cursus, heb er nuttige dingen uit gehaald. Alles leest en kijkt makkelijk! De app is ook gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken en installeren. De opgedane kennis en vaardigheden kan ik goed toepassen in mijn eigen tuin. De cursus heeft me aan het denken gezet en draagt bij aan de aanpassingen en verduurzaming van mijn tuin. De modules over de indeling van de tuin en word zelf de ontwerper sloten goed aan bij mij behoefte en zijn ook een mooie aanvulling op mijn (ontbrekende) kennis. Het feit dat je interactie hebt met de docent is leuk en maakt het waardevoller! De cursus is laagdrempelig, makkelijk te gebruiken en je kan het ook doen in wachtkamer van de tandarts 😊’’ 

Menno Keller

Je kan altijd inloggen 

‘’ Ik had niet verwacht dat de cursus zo uitgebreid en compleet zou zijn. Alle aspecten van het maken van een plan tot aan de financiën zijn meegenomen. Wat ik ook erg prettig vond is dat er ook aangegeven wordt wat wel en niet mag met het plaatsen van een erfafscheiding. Iets waar je niet meteen aan denkt als je in de tuin aan de slag gaat. Je geeft ook duidelijk aan waar je info kunt opzoeken. Ik ben nu begonnen met een stuk van mijn tuin en ben voor alsnog goed aan het kijken naar de zichtlijnen. Wat ik wel heel moeilijk blijf vinden is voor welke planten ik moet gaan. Wat staat mooi bij elkaar en uit welke planten moet ik kiezen. Tegelijkertijd besef ik ook dat er natuurlijk zo veel planten zijn dat daar bijna geen beginnen aan is. Ook het stukje duurzaamheid vond ik er mooi om terug te zien in je cursus. Ik ben hier ook mee aan de slag gegaan en probeer via marktplaats planten over te nemen. Nog een hele tour omdat ik ze meestal zelf uit moet graven. Mooi is dat je altijd in kan loggen. Je hebt immers niet binnen een aantal weken je tuin op orde. Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd. ‘’ 

Hellen de Groot

Erg waardevol en ik beveel de cursus zeker aan

‘’ De cursus is makkelijk te volgen, met name door de ondersteuning van plaatjes en schetsen. De combinatie van de uitleg in tekst en video’s waren erg waardevol. Ik zou de cursus zeker aanbevelen.’’

 Abdullah Azami

Je hebt nu een aantal keuzes...

Ik heb een veelvoud betaald om tot deze informatie te komen, maar nog belangrijker... er staat geen prijs op het gevoel van Zuid-Spanje in je achtertuin te hebben. 

 • Wat zou het je waard zijn als je een fijne tuin voor jezelf en je gezin kan creëren. Een tuin waar je vele gezellige uren kan doorbrengen met je partner, gezin en vrienden waar iedereen zijn eigen plek heeft en welke een harmonieuze thuisbasis vormt.   

 • Wat zou het je waard zijn als je op een ontspannen manier van je tuin kan genieten. Een boek lezen, genieten van een wijntje in de zon. Tijd voor jezelf en leven in het NU.

 • Wat zou het je waard zijn om persoonlijke vrijheid in je tuin te voelen en geen last te hebben van andere mensen om je heen. Privacy creëren en je niet altijd bezig hoeven te houden met je buren.  

 • Wat zou het je waard zijn om een goede afgesloten tuin te hebben waar geen onuitgenodigde gasten zomaar binnen kunnen stappen.

 • Wat zou het je waard zijn als je het evenwicht kan vinden tussen de energie die je in je tuin stopt en de energie die eruit haalt. De klussen die nodig zijn om je tuin te onderhouden geven je energie omdat je weet waar je het over hebt en het met plezier doet.

 • Deelnemers voelen zich simpelweg gezonder en gelukkiger

Groen doet goed. Het verlaagt je stress, helpt je ontspannen, vergroot je concentratie en verbetert je stemming. Je wordt er simpelweg gelukkiger en gezonder van. En dat zeg ik niet zomaar. Onderzoek leert dat een groene omgeving de kwaliteit van leven verhoogt.

Ik heb dit ervaren dat het echt werkelijkheid kan worden als je de simpele stappen volg die ik met je deel. 

Dus ja, wat voor soort prijs plak ik erop? 500 euro? Omdat dat al het cursusmateriaal bij elkaar is? 

Maar dat klinkt echt bizar hoog.  

Daarbij gun ik iedereen een fantastische tuin, en wil je ook genoeg budget over houden voor je daadwerkelijke tuin. 


Het enige wat je nodig hebt om te starten met Groen Geluk:

Papier en kleurtjes of een potlood, viltstiften, een goede dosis enthousiasme en je droom, maar vooral een tuin. Die jij tot je eigen droomtuin wilt maken. Een plek waar je gelukkig bent, en met mijn hulp kun je dit op een betaalbare manier doen.


Let op: Je kunt binnen de eerste 30 dagen nog kosteloos uitstappen als het je niet bevalt om wat voor reden dan ook. Je hebt dus niks te verliezen.

Neem een kijkje in de e-learning van Groen Geluk

cursus Groen Geluk

Je krijgt toegang tot 7 modules waarin je alles leert over hoe jij simpel en snel je eigen tuin kan ontwerpen.

Groen Geluk is een hele makkelijke manier om tot jouw droomtuin te komen, waar je kunt genieten van al je BBQ-avonden en waar je gezin zich kan ontspannen. Je kunt de lessen op elk moment van de dag volgen, en je kunt het op elke plaats doen, je hoeft geen groene vingers te hebben, zolang je maar je tuin in gedachten kunt houden. De video's zijn afgestemd op een beginnend niveau, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet mee kunt komen. Iedereen kan dit leren, als je de modules volgt dan leer ik je stap voor stap wat je moet doen.

Je houdt onbeperkt toegang tot alle modules. Ik ga er namelijk niet vanuit dat alle modules nu relevant voor je zijn. Groen Geluk is niet gemaakt vanuit het idee dat je alle modules in 1x moet volgen.

Jouw focus kan de komende tijd bijvoorbeeld liggen op het uitzoeken wat je wilt, het visueel maken van je ideeën of het uitzoeken van materiaal. Dan laat je voor nu de modules over een border inplanten of het plannen van een aanleg links liggen. Maar ik weet zeker dat je je later op de andere onderdelen wilt focussen, zodat je uiteindelijk je hele droomtuin gaat krijgen. En dan heb je kennis in huis om dit te gaan doen.

Sommige dingen zal je misschien ook al wel weten, maar herhaling is altijd goed. En als je nu nog niet, zoals ik, al je droomtuin hebt, dan zit er echt meer dan waardevolle kennis voor je in.

Dit is wat je krijgt:

logo tuinen

De indeling van de tuin 

Hoe begin je met het maken van keuzes in de wensen die je hebt voor je tuin. Ik leer je hoe je je leefruimte kan vergroten. Dat buiten ook echt onderdeel wordt van je huis, en niet alleen een tuin is. Welke stijlen zijn er allemaal en hoe kan je deze eventueel combineren. En het belangrijkste; welke stijl past bij jou!
logo tuinen

Privacy creëren  

Leer hoe je privacy creëert in de tuin zodat je geen last hebt van andere mensen (je buren of de katten van je buren 😉) om je heen en vrijheid en veiligheid voelt als je in je tuin zit of bezig bent. Een fijne, veilige plek. Zodat je heerlijke BBQ-avonden kan organiseren zonder dat je buren op je bord kijken.
logo tuinen

Beplanting

Ik leer je over de omstandigheden die een plant nodig, zon of schaduw, natte voeten, droge voeten, welke grond vinden jouw mooiste planten fijn. Veel om rekening mee te houden. Ik ga je leren kijken naar de omstandigheden in jouw tuin en welke planten daar het beste bij passen.
logo tuinen

Het perfecte ontwerp!

Samen gaan we kijken naar hoe je jouw tuin het beste kan indelen, waar komt het terras voor de fijne borrels met vrienden en familie, waar kan je je kinderen het beste laten spelen, ruimte voor groen, ruimte voor de BBQ, waar je heerlijk de spiesen kan braden, waar je tijd hebt voor jezelf en kan leven in het NU.

logo tuinen

De euro's

Hoe zet je je budget zo goed mogelijk in, maak geen fouten die onnodig geld kosten. Het is leuk als je een supermooie tuin in gedachten hebt maar het moet wel allemaal haalbaar zijn om dit te betalen. Hoe je je beschikbare geld voor de tuin het beste in kan zetten en ik ga je laten leren van mijn fouten! Keuzes maken, daar gaat het om.

logo tuinen

De uitvoering!

Samen gaan we op weg naar een jouw daadwerkelijke droomtuin. We maken je plan klaar voor succesvolle uitvoering! Ga je je ontwerp zelf uitvoeren of kom in contact met iemand die het gaat doen! Dit gaan we samen maken en zorgen dat dit project gaat slagen! Ik help je met mijn netwerk en we kijken samen hoe je deze het beste kan inzetten!

Kom ook bij de Groen Geluk Club, zoals Gerrie, Aafke en Astrid...

"Esther had goed door welke kant wij op wilden met de renovatie van onze tuin. Ze hielp zelf mee met het uitzetten van de planten en gaf duidelijke instructies waar wat moest komen. Een half jaar na het planten kwam ze kijken of alles nog steeds naar wens was. Esther is ons goed bevallen en we bevelen haar van harte aan."

Gerrie Vlietstra

"Ben je op zoek naar iemand die creatief is, meedenkt, veel plantenkennis heeft en je tuin van  A-Z in kan richten, dan moet je zeker bij Esther zijn. Daarnaast is ze ook gewoon heel fijn om mee samen te werken."
Aafke Langerak 
"Een warboel aan ideeën: tuin moet strak maar ook romantische zijn, kortom een boerderij tuin die jaren geen aandacht had gehad, en liefde, maken naar onze wensen en waar begin je dan?? En toen vonden we Esther een luisterend oor, en door de juiste vragen te stellen tijdens een persoonlijke bezoek, werd het plan gemaakt! 
Peter en Astrid de Bijl

Veelgestelde vragen

Wanneer start en eindigt Groen Geluk?

Je kunt op elk moment beginnen. Het programma is gemaakt om in 7 dagen te volgen, maar je hebt 2 jaar toegang dus je kunt er doorheen gaan in je eigen tijd en op je eigen tempo.

Wat kost Groen Geluk?

€297,- incl.21% BTW.

Ik woon niet in Nederland. Kan ik me dan ook aanmelden?

Ja, dat kan zeker. Vrijwel elke ronde doen er meerdere tuinliefhebbers uit België mee. Je kunt via bankcontact, je Creditcard of Apple Pay betalen. Wanneer je wel een nederlands banknummer hebt kan je ook via Ideal betalen.

Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo’n investering te doen.

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste geluk in je tuin omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Ik heb geen groene vingers. Is het dan slim om mee te doen?

Iedereen die nu iets afweet van tuinieren heeft ook ergens moeten beginnen. Niemand is geboren met groene vingers. En natuurlijk kun je het van thuis uit hebben meekregen, of vanuit de buren. Maar iedereen kan het leren. Dus wel of geen groene vingers. Voor beide is dit heel waardevol omdat je leert hoe jij Groen Gelukkig kan worden.

Hoe kan ik meedoen aan de onlinetraining?

Zodra je hebt betaald ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail met daarin alle informatie. Je krijgt persoonlijke inloggegevens voor mijn online omgeving (Huddle) en je krijgt direct toegang tot de gehele training. Als je naar aanleiding van de training vragen hebt, kun je mij bereiken via esther@ontwerpjetuinmetesther.nl

Hoe lang houd ik toegang tot de training?

Je houdt onbeperkt toegang tot de onlinetraining. Ook krijg je toegang tot alle toekomstige updates.

Voor wie is deze onlinetraining geschikt?

Groen Geluk is met name waardevol voor tuinbezitters die:
1. Op het punt staan om een eigen tuin te gaan krijgen. Je hebt een huis gekocht met een tuin en je gaat helemaal van scratch af aan beginnen.
2. Al een keer een tuin hebben gehad, misschien ga je nu naar een grotere tuin toe, je hebt wel iets aan ervaring, maar je vindt nog niet echt dat je groene vingers hebt.
3. Voor tuinliefhebbers die al langere tijd een tuin hebben, al veel op orde hebben in hun tuin maar nog niet helemaal gelukkig zijn met die ene borders en dat ene hoekje in de tuin.
4. En voor de echte tuinders, die al lang een tuin hebben maar eigenlijk alles een beetje op gevoel doen, en nu weleens echt meer willen weten over de theorie, hoe kijk je nu naar een tuin als ontwerper, en hoe deel je nu echt een goede plantenborder in.

Voor wie is deze training NIET geschikt?

De cursus is NIET geschikt voor mensen die een balkon hebben, of een stuk grond waar je een moestuin wilt beginnen.

Wat als ik niet tevreden ben?

Inmiddels hebben meer dan 100 mensen mijn trainingen gevolgd en ik heb gelukkig nog nooit een negatieve reactie gehad. Ik heb zelfs zoveel vertrouwen in deze onlinetraining dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied van 30 dagen. Je hoeft niks uit te leggen en je kunt je geld terugvragen.

Heb je andere vragen?

Stuur dan gerust een mail naar Send email

Zet vandaag jouw  stap. Iedereen die nu iets afweet van tuinieren heeft ook ergens moeten beginnen.  

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.

Overtuigd? Meld je aan en krijg direct toegang voor slechts €297
Niet tevreden? Laat het binnen 30 dagen weten en je krijgt je investering terug!