Portret Esther

Ontwerp je tuin met Esther

Ik help je naar je droomtuin voor jouw nieuwbouwhuis


HOI, ik ben Esther! 

Leuk om je te leren kennen. Ik ben een gepassioneerd tuinontwerper. Waarschijnlijk kan ik jou feliciteren met de aankoop van je nieuwe woning! 🎉 

De badkamer, keuken en de vloeren zijn waarschijnlijk al uitgezocht, en nu ben je op zoek naar een manier om je tuin te laten voelen alsof je in Zuid-Spanje op vakantie bent. Hoe raak je die zandbak kwijt rondom je huis, hoe maakt je een fijne speelplek voor je kinderen, hoe zorg je ervoor dat je tuin geen opbergplaats wordt..

Of je woont al een tijdje in je huis maar wilt nu eindelijk eens je tuin op orde krijgen!

Ik ga jou helpen om je droomtuin neer te zetten, een tuin waar je vele gezellige uren kan doorbrengen met je partner, gezin en vrienden. Waar iedereen zijn eigen plek heeft, je kan ontspannen van alle drukte, en meer fijne borrels en waar de BBQ kan worden aangestoken!

Dit doe ik door het delen van al mijn kennis en je de beste tips te geven via mijn online cursus Groen Geluk.

MIJN AVONTUUR

In 2014 geleden kochten wij, mijn man Marcel en ik, een prachtig (klein) huisje op de Utrechtse Heuvelrug. Een twee onder 1 kap uit 1928 met een gigantische tuin van bijna 500 m2.

Toen we het huis kochten stond de tuin voornamelijk vol met coniferen en achter het huis was een hele grote ouderwetse verwilderde moestuin.

Op dat moment waren wij heel erg op zoek naar een klein huisje met een stuk grond zodat we al onze creatieve idee’en werkelijkheid konden laten worden. Een eigen Bed & Breakfast, een pop-up restaurant en misschien wel een tuinspa. (in de vorm van een sauna inplaats van een schep)

Bij mijn allereerste opleiding zat het er al in! Als Mbo’er naar het groen onderwijs. Mijn ouders hadden een grote tuin waar altijd veel in moest gebeuren en waar ik ook altijd graag meehielp. Jaren later heb ik de opleiding Tuinarchitectuur gevolgd en daarna bij een hovenier gaan werken waar ik de kneepjes van het vak heb mogen leren.

Met succes! Inmiddels hebben we onze eigen tuin op orde en voelen we ons er heel erg thuis maar heb ik ook veel blije klanten met prachtige tuinen! Ik ontwerp voor mijn klanten tuinen in alle soorten en maten. Ik kan dus wel stellen dat ik weet waar ik het over heb.

Voorstellen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
⭐⭐⭐⭐⭐

"Ben je op zoek naar iemand die creatief is, meedenkt, veel plantenkennis heeft en je tuin van A-Z in kan richten, dan moet je zeker bij Esther zijn. Daarnaast is ze ook gewoon heel fijn om mee samen te werken."

Ms. Nameless
Add Your Stars
⭐⭐⭐⭐⭐
"Esther had goed door welke kant wij op wilden met de renovatie van onze tuin. Ze hielp zelf mee met het uitzetten van de planten en gaf duidelijke instructies waar wat moest komen. Een half jaar na het planten kwam ze kijken of alles nog steeds naar wens was. Esther is ons goed bevallen en we bevelen haar van harte aan."
Ms. Nameless
Add Your Stars
⭐⭐⭐⭐⭐
"Een warboel aan ideeën: tuin moet strak maar ook romantische zijn, kortom een boerderij tuin die jaren geen aandacht had gehad, en liefde, maken naar onze wensen en waar begin je dan?? Wat wij nog niet zagen, zag Esther wel.  Een duidelijke tekening en een prachtig document met daarin het plan en de betekenis en uitstraling hoe onze droomtuin er uit kwam te zien. We hebben het samenwerken met Esther als ontzettend prettig ervaren!
Ms. Nameless
Add Your Stars

VOLG MIJN AVONTUREN OP INSTAGRAM

Op Instagram geef ik tips en een inkijk in mijn dagelijkse leven