Klik op play en bekijk de video..

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen met een gezonde dosis nieuwsgierigheid,  enthousiasme, misschien zelf wel een vleugje hoop.


En nu vraag je je waarschijnlijk af; kan deze dame daadwerkelijk gaan bijdragen om zo natuurinclusief mogelijk te gaan bouwen en sneller groenere vitale buurten te krijgen. 


Zodat mijn doelen waarbij ik in 2050 een volledig circulair bouweconomie moet hebben om bij te dragen aan de biodiversiteit, waar te maken.


Het antwoord op die vraag luidt, ABSOLUUT!


Met Groen Geluk laat ik bewoners kijken naar hun eigen groen, het individuele groen, waar bewoners zelf verantwoordelijk voor zijn, maar waar jij dus ook geen grip op hebt.


We kunnen gezamenlijk bewoners via mijn e-learning cursus leren om hun eigen tuin te ontwerpen. Door hun kennis uit te breiden krijg je sneller groene tuinen.


De speerpunten zijn hierbij dat dit zo biodiverse en circulair mogelijk gebeurt.Ik ben super enthousiast om met jou om tafel te gaan zitten en de mogelijkheden te gaan verkennen om Groen Geluk in te zetten bij jouw project. Laten we een afspraak inplannen dan kan ik al je vragen beantwoorden en gezamenlijk kijken naar de beste strategie om Groen Geluk in te zetten.


WAnneer zullen we een afspraak inplannen

Hoe jij ‘’Groen Geluk’’ kan gebruiken als alternatieve manier voor een groene vitale buurt,
zodat je op een nog meer circulaire en biodiverse manier kan bouwen.

Ik ben Esther den Braven van Studio M. Ontwerper van buitenruimtes. De afgelopen jaren heb ik veel tuinen mogen ontwerpen.

Mijn passie is om de wereld een stukje groener te laten worden, om mensen gelukkig te laten worden door groen en ze hun eigen droomtuin te geven.

Een tuin is meer dan een stukje grond om je huis. Het geeft je een fijne veilige plek welke het verlengde is van je nieuwe huis. Een plek onder de zon die helemaal van jezelf is.

Laten we onze agenda's afstemmen voor een ontmoeting

Deze partners laten hun bewoners al kennis maken met Groen Geluk

Ballast Nedam

Gemeente Molenlanden

Partner worden?

Mijn online-cursus Groen Geluk

Ik heb een nieuw product ontwikkelend. Mijn online-cursus Groen Geluk. De manier om je droomtuin te realiseren. Met deze cursus kunnen bewoners hun tuin ontwerpen en inrichten, mijn pijlpunten zijn daarbij dat dit zo circulair en biodiverse mogelijk gebeurt.


Ze leren niet alleen om een ontwerp te maken. Maar ook welke materialen ze kunnen gebruiken en hoe ze het beste een beplantingsplan kunnen maken, hoe het zit met de regelgeving, hoe je het beste de vogels en bijen in je tuin kan krijgen, hoe kan je zorgen dat je geen wateroverlast krijgt, maar gebruik kan maken van het water, door het op te vangen en terug te geven aan een gezonde bodem. Hoe kan je zo lokaal mogelijk kopen.


Kortom. Ze gaan een compleet plan uit werken van HOE en WAT.


In 7 modules met video lessen leren de bewoners exact hoe ze hun eigen tuin ontwerpen met pen en papier. Ze hebben dus geen moeilijke en niet toereikende online-programma’s nodig om dit voor elkaar te krijgen.


Deze cursus kan worden gedaan op het moment dat alles voor het huis is uitgezocht, de keuken, de badkamer, de vloeren...Dan kan het zicht naar de tuin. Wat wil ik daar eigenlijk mee, hoe wil ik deze gaan inrichten.

Neem een kijkje in de e-learning van Groen Geluk

cursus Groen Geluk

Waarom zou ik een met jou een partnership aangaan? Ik heb al partners.

Een tuin ontwerpen, aanleggen en inrichten is een hele investering. Die secundair is aan de woning zelf. De badkamer, keuken, vloeren en muren hebben natuurlijk voorrang.

Maar laten we eerlijk zijn. Niet iedereen wil of kan 1-1 met een tuinarchitect en/of hovenier samenwerken.


Deze oplossing is niet voor de happy few die een grotere portemonnee hebben om de tuin te laten ontwerpen en in te richten, maar voor iedereen toegankelijk. 


Een realistische oplossing!


Ik heb alles klaarliggen. Het cursusmateriaal, de online omgeving. De bewoners zullen zich bij mij inschrijven en alle vragen komen ook bij mij terecht.

Een realistische oplossing voor een grote doelgroep. 

Hoeveel % van jullie bewoners maakt gebruik van jullie partners? Is dat 100%?

Groen Geluk is de perfecte aanvullingen voor jullie huidige partners. 

Ik kan in mijn cursus ook weer verwijzen naar jullie partners voor de aanleg van de tuinen.

Ook geschikt voor de echt doe-het-zelf'ers!

MAAK JE BUURT VITAAL EN GROEN!

Groen Geluk is een hele makkelijke manier om tot je eigen droomtuin te komen, waar mensen kunnen genieten van heerlijke BBQ-avonden en waar het gezin zich kan ontspannen.


Ik ben ervan overtuigd dat we er met elkaar voor kunnen zorgen dat de bewoners sneller écht genieten van hun nieuwe thuis. Hierdoor wordt de gehele nieuwbouwwijk veel aantrekkelijker. De bouwput is sneller weg en er is vanaf het begin veel groen te vinden. Jullie kunnen je klanten een totaalconcept aanbieden waarbij aan alles wordt gedacht. De bewoners zijn veel minder gefrustreerd omdat hun eigen ruimte op orde is, je ontzorgt de kopers, en er is minder stress en irritaties waardoor de wijk veel prettiger is om in te leven.


Op deze manier maak je de buurt vitaal! 

Wanneer zullen we een afspraak inplannen?

WAT VERWACHT IK VAN JULLIE?

Het enige wat ik van jullie vraag is om dit aan te bieden aan jullie kopers. De kopers op deze manier de mogelijkheid te bieden om naast het huis wat jullie bouwen, de plek waar ze graag zijn en waar ze zich thuis voelen. Dit ook met de tuin te doen.


Ik help jullie graag mee om te bouwen aan ruimte voor een beter leven, daar hoort in mijn gedachte de tuin zeker bij!


Ik weet dat jullie al veel doen voor het gezamenlijke groen, maar laten we ook naar het individuele groen kijken.


Ik ga graag met je om tafel om de mogelijkheden te bespreken.


Dan kan ik al je vragen beantwoorden.

Wanneer zullen we een afspraak inplannen?

Inmiddels zijn er veel gelukkige tuinbezitters, zoals hen:

"Esther had goed door welke kant wij op wilden met de renovatie van onze tuin. Ze hielp zelf mee met het uitzetten van de planten en gaf duidelijke instructies waar wat moest komen. Een half jaar na het planten kwam ze kijken of alles nog steeds naar wens was. Esther is ons goed bevallen en we bevelen haar van harte aan."
reviews

Gerrie Vlietstra

"Ben je op zoek naar iemand die creatief is, meedenkt, veel plantenkennis heeft en je tuin van  A-Z in kan richten, dan moet je zeker bij Esther zijn. Daarnaast is ze ook gewoon heel fijn om mee samen te werken."
reviews
Aafke Langerak 
"Een warboel aan ideeën: tuin moet strak maar ook romantische zijn, kortom een boerderij tuin die jaren geen aandacht had gehad, en liefde, maken naar onze wensen en waar begin je dan?? En toen vonden we Esther een luisterend oor, en door de juiste vragen te stellen tijdens een persoonlijke bezoek, werd het plan gemaakt! 
reviews
Peter en Astrid de Bijl