Realiseer je tuindromen met mijn begeleiding.

🌱 Profiteer nu van 40 EURO korting vanuit de Gemeente Molenlanden!

🍃 Laat Groen Geluk je begeleiden in 7 inspirerende avonden als je eigen tuincoach.

🌈 Ontdek dé ultieme methode om moeiteloos en razendsnel je droomtuin te ontwerpen.

💚 Verrijk je leven en geniet optimaal van betoverende zomeravonden op je eigen terras!

Realiseer je tuindromen met mijn begeleiding!

🌱 Ontvang 40 EURO korting vanuit de Gemeente Molenlanden
🌈 Realiseer je droomtuin met Groen Geluk!

Ontdek de kracht van "Groen Geluk" om jouw droomtuin werkelijkheid te maken: een inspirerende en veilige oase die perfect aansluit bij jouw huis. 

Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een uniek ontwerp waarin je volledig kunt ontspannen en genieten. Met jouw eigen stukje paradijs in de zon, ben je verzekerd van succes en geluk!

ontwerp je tuin
Totale waarde: 129 EUR
Nu slechts: €89,- met kortingsvoucher

Verwezenlijk je eigen droomtuin in slechts 7 avonden!

Groen Geluk! Het ultieme stappenplan voor een eenvoudig en snel tuinontwerp. Het doel: Geniet binnenkort van je ideale tuin, dankzij mijn deskundigheid.


Dit is alles wat je krijgt:

 • 7 modules boordevol inspirerende videolessen, waarin je leert hoe je jouw eigen tuin kunt ontwerpen met pen en papier.
 • Geen gedoe met ingewikkelde, ontoereikende en dure online programma's.
 • Ontdek de geheimen van tuinindeling, het creëren van privacy en het kiezen van de perfecte beplanting.
 • Herontdek het plezier van jouw tuin door Groen Geluk!

3 jaar +

Ontwerp ervaring

30+

1 op 1 ontwerpen

In samenwerking met de gemeente Molenlanden en Stichting Duurzaam Molenlanden kun je nu profiteren van een geweldige kans. De gemeente wil meer groen in de tuinen en jij verdient een fijne tuin waar je jezelf kunt zijn, kunt ontspannen en leuke momenten kunt delen met vrienden en familie.

Daarom biedt de gemeente Molenlanden alle inwoners een kortingsvoucher van €40,- aan voor de cursus Groen Geluk. In deze cursus leer je eenvoudig en snel je eigen tuin te ontwerpen, zodat je optimaal kunt genieten van zomerse avonden op je eigen terras. Voor eventuele vragen kun je altijd terecht bij Stichting Duurzaam Molenlanden. Grijp deze kans en maak je droomtuin werkelijkheid!

Zet de eerste stap en verover jouw korting nu!

Wil jij je droomtuin realiseren? Grijp dan deze kans en profiteer van de korting vanuit de gemeente en doe mee.


Neem vandaag nog de eerste stap. Zelfs de meest ervaren tuiniers zijn ooit ergens begonnen.  

Klik hieronder om direct toegang te krijgen. Je korting wordt automatisch berekend op de betaalpagina.

ontwerp je tuin

Het voelt gefrustreerd

Je weet niet waar je moet beginnen en vraagt je af of dit ooit nog gaat gebeuren.

ontwerp je tuin

Geen concrete handvatten

Je mist de stappen om een plan te maken om zelf uit te voeren of om mee naar een hovenier te gaan.

ontwerp je tuin

Je bent machteloos

Omdat  je geen fijne speelplek voor je kinderen hebt. Geen blije kinderen die zichzelf kunnen zijn. 

Neem controle over de overweldigende klussen in huis, gewenste tuinveranderingen en andere verantwoordelijkheden. Terwijl je werkt, quality time doorbrengt met je gezin en vrienden, sport en boodschappen doet, lijkt het soms te veel.

Maar laat je niet ontmoedigen! Herwin het overzicht en maak ruimte voor je geweldige ideeën voor de tuin. Vergeet die chaotische tuin waar je liever van wegrent.

Klinkt dit bekend? 

Om nog maar te zwijgen van wat het doet met de waarde van je huis.

Wat is het geheim? Het is een techniek die ik ‘Groen Geluk’ noem.
Dit wil ik graag met jou delen want dit concept is in elke tuin mogelijk - Ik kon niet wachten om het toe te passen op een tuin van bijna 500m2 en ook daar werkte het!

Sta jezelf toe om van je leven te gaan genieten in je eigen omgeving, in je eigen tuin waar je kunt ontspannen met een boek... voeg je bij al die tuin-eigenaren die het geheim van ‘Groen Geluk’ gebruiken als basis voor een prachtige tuin. Waar je heerlijk kan genieten van de BBQ-avonden en de wijntjes op je eigen terras tot 11 uur s ’avonds terwijl de kinderen op bed liggen.


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

ontwerp je tuin

Je beter in je vel voelen doordat je een fijne tuin hebt met veel groen wat je geluksgevoel verhoogt.

ontwerp je tuin

Een veilige speel hoek voor je kinderen  waardoor je niet altijd de deur uit hoeft om ze te vermaken.

ontwerp je tuin

Heerlijke BBQ-avonden met het gezin op je eigen terras tot 11 uur s ’avonds terwijl de kinderen op bed liggen.

ontwerp je tuin
Meer fijne borrels met vrienden en familie. Kortom een fijne, veilige plek die van jou is. 

Ik ben er trots op om het te zeggen! De cursus 'Groen Geluk' is nu te beschikbaar! Een cursus voor speciaal voor tuinbezitters, waarin ik je begeleid bij het inrichten van je eigen tuin. Eindelijk kun je al die ideeën op je Pinterest-bord werkelijkheid laten worden in je eigen tuin.


Met mijn uitgebreide kennis, ALLE kennis die ik bezit, help ik je op weg. Maar je hebt niet ALLE kennis nodig om je eigen tuin in te richten. Ik geef je specifieke richtlijnen om je eigen droomtuin te ontwerpen, met precies de benodigdheden die je daarvoor nodig hebt!

Het kost je maar een paar avonden om een ontwerp te realiseren. Geen maandenlang wachten dus. Ik zorg ervoor dat je de juiste planten kiest die bij jouw wensen passen.

Ik begrijp dat de uitvoering niet het ingewikkeldste is; dat lukt je wel. Het is het ontwerp waar je in eerste instantie tegen aanloopt.

Ik ga je helpen met alle ideeën die je hebt bij elkaar te brengen tot één geheel.

En het mooie is, ik heb een eenvoudige manier gevonden om dit jou te leren,

zonder dat je duizenden euro’s kwijt bent voor een ontwerp.

Zodat je dit geld kan gebruiken voor je daadwerkelijke tuin.


Dus als je verlangt naar een plek onder de zon die helemaal van jou is, maar niet weet waar te beginnen, is deze cursus perfect voor jou.

Groen geluk helpt je aan een kant en klaar plan om zelf uit te voeren, of om mee naar een hovenier te gaan om het te laten uitvoeren.

Groen geluk
Esther den Braven, gepassioneerd tuinontwerpster en oprichtster van ''Ontwerp je tuin met Esther''

Hi, Esther hier.

In 2014 kochten wij, mijn man Marcel en ik, een prachtig (klein) huisje op de Utrechtse Heuvelrug. 

Een twee onder 1 kap uit 1928 met een gigantische tuin van bijna 500 m².  

Toen we het huis kochten stond de tuin voornamelijk vol met coniferen en achter het huis was een hele grote ouderwetse verwilderde moestuin. 

Op dat moment waren wij heel erg op zoek naar een klein huisje met een stuk grond zodat we al onze creatieve ideeën werkelijkheid konden laten worden. Een eigen Bed & Breakfast, een pop-up restaurant en misschien wel een tuinspa (in de vorm van een sauna inplaats van een schep 😄)  

Nu ontwerp ik voor mijn klanten tuinen in alle soorten en maten.  

Bij mijn allereerste opleiding zat het er al in! Als Mbo’er naar het groen onderwijs. Mijn ouders hadden een grote tuin waar altijd veel in moest gebeuren en waar ik ook altijd graag meehielp. Jaren later heb ik de opleiding Tuinarchitectuur gevolgd en daarna bij een hovenier gaan werken waar ik de kneepjes van het vak heb mogen leren.

Met succes! Inmiddels hebben we onze eigen tuin op orde en voelen we ons er heel erg thuis maar heb ik ook veel blije klanten met prachtige tuinen! Ik ontwerp voor mijn klanten tuinen in alle soorten en maten. Ik kan dus wel stellen dat ik weet waar ik het over heb.

Maar het is niet altijd een succesverhaal geweest. Hoewel wij ons gelijk fijn voelde bij het huis wat wij kochten, was het een enorme kluif om te bedenken hoe we alle veranderingen gingen aanpakken.

Hoe kan ik mijn ideeën vormgeven, hoeveel tijd heb ik hiervoor nodig en hoe ga ik dit allemaal aanpakken?

Ook financieel gezien...

Inmiddels zijn er veel gelukkige tuinbezitters 

die je zijn voorgegaan:

"Esther had goed door welke kant wij op wilden met de renovatie van onze tuin. Ze hielp zelf mee met het uitzetten van de planten en gaf duidelijke instructies waar wat moest komen. Een half jaar na het planten kwam ze kijken of alles nog steeds naar wens was. Esther is ons goed bevallen en we bevelen haar van harte aan."

Gerrie Vlietstra

"Ben je op zoek naar iemand die creatief is, meedenkt, veel plantenkennis heeft en je tuin van A-Z in kan richten, dan moet je zeker bij Esther zijn. Daarnaast is ze ook gewoon heel fijn om mee samen te werken."
Aafke Langerak 
"Een warboel aan ideeën: tuin moet strak maar ook romantische zijn, kortom een boerderij tuin die jaren geen aandacht had gehad, en liefde, maken naar onze wensen en waar begin je dan?? En toen vonden we Esther, een luisterend oor. Door de juiste vragen te stellen tijdens een persoonlijke bezoek, werd het plan gemaakt!''
Peter en Astrid de Bijl
" Wij hebben een tuin van 1000m2. Veel gras, aan de kanten groen en een schutting. Klein terras over de breedte van het huis. Bosschage naast het huis. Kortom een uitdaging! Inmiddels een a3 Schetsboek gekocht en nu gaan schetsen. Tot nu toe is de cursus zeer leerzaam, en fijn dat het zo uitgebreid is."

Madelène Bikker 

"‘’ Wat een super leuke opdrachten zitten er in de cursus. Ik heb mijn moodboard al gemaakt voor mijn tuin aan een dijkhuis. Deze cursus is een superleuk begin om in de sferen te komen. "
Lianne Kortlever  
"Door de cursus doen wij ideeën op en zijn we er met elkaar over aan het praten wat we willen in de tuin. We hebben een hond dus die krijgt ook een eigen plekje! Leuk dat je incheckt hoe het gaat. Het moodboard is af en ook mijn wensenlijst.’’
Christien  Regeer
ontwerp je tuin
Totale waarde: 129 EUR
Nu met de voucher slechts: €89,-

In 7 avonden je eigen droomtuin.

Groen Geluk ‘’Het Stappenplan om simpel en snel je eigen tuin te ontwerpen.  Jouw droomtuin wacht - laat mij je gids zijn.


Ontvang het complete pakket:

 • 7 modules met boeiende videolessen waarin je leert hoe je jouw eigen tuin kunt ontwerpen met pen en papier.
 • Vermijd de complexiteit en hoge kosten van online programma's.
 • Ontdek waardevolle inzichten over tuinindeling, privacy creëren en het selecteren van de ideale beplanting.
 • Herontdek het plezier van jouw tuin met behulp van Groen Geluk!

Een tuinontwerp welke perfect aansluit bij jouw tuin en jouw behoeften.

Zodat je er écht kan genieten en ontspannen. 

Na het volgen van de cursus weet je alles over... 

logo tuinen

De indeling van je tuin 

Zet vol vertrouwen de eerste stappen naar jouw droomtuin. Leer je leefruimte uit te breiden, dat buiten ook echt onderdeel wordt van je huis. Verken diverse stijlen en hoe kan je deze eventueel combineren. En het belangrijkste; ontdek welke stijl past bij jou?
logo tuinen

Privacy creëren  

Ontdek hoe je volledige privacy in je tuin creëert, waarbij hinder van anderen (zelfs die katten van de buren 😉) tot het verleden behoort. Creëer een sfeer van vrijheid terwijl je geniet van je tuin. Geniet van zorgeloze BBQ-avonden zonder nieuwsgierige blikken van buren.
logo tuinen

Beplanting

Ik leer je over de omstandigheden die een plant nodig heeft. zonlicht versus schaduw, nat of droog. Welke grond vinden jouw mooiste planten fijn. Veel om rekening mee te houden. Ik ga je leren kijken naar jouw tuin en welke planten daar het beste bij passen.!
logo tuinen

Het perfecte ontwerp!

We gaan tekenen. Ik leer je hoe je je idee'en uitwerkt en op papier zet op een eenvoudige manier. Hoe kijk je als een ontwerper? Hoe ga je de verschillende materialen inzetten in je tuin.
logo tuinen

De euro's

Hoe zet je je budget zo goed mogelijk in, maak geen fouten die onnodig geld kosten. Hoe maakt je een begroting. Ga je voor tweedehandse spullen of nieuw? Of maak je een combinatie?
logo tuinen

De uitvoering!

We maken je plan klaar voor een succesvolle uitvoering! Ga je je ontwerp zelf uitvoeren of kom in contact met iemand die het gaat doen. We maken een tijdsplanning en gaan echt doen!

Neem een kijkje in de e-learning van Groen Geluk

cursus Groen Geluk

Maak gebruik van je kortingsvoucher en laat dit niet voorbij gaan!

Wil jij je droomtuin realiseren? Neem dan deze kans met de korting vanuit de gemeente en doe mee! 


Zet vandaag jouw stap. Iedereen die nu iets afweet van tuinieren heeft ook ergens moeten beginnen.  

Klik hieronder om direct toegang te krijgen. Je korting wordt automatisch berekend op de betaalpagina.

Ik heb een veelvoud betaald om tot deze informatie te komen, maar nog belangrijker... er staat geen prijs op het gevoel van Zuid-Spanje in je achtertuin te hebben. 

 • Wat zou het je waard zijn als je een fijne tuin voor jezelf en je gezin kan creëren. Een tuin waar je vele gezellige uren kan doorbrengen met je partner, gezin en vrienden waar iedereen zijn eigen plek heeft en welke een harmonieuze thuisbasis vormt.

 • Wat zou het je waard zijn als je op een ontspannen manier van je tuin kan genieten. Een boek lezen, genieten van een wijntje in de zon. Tijd voor jezelf en leven in het NU.

 • Wat zou het je waard zijn om persoonlijke vrijheid in je tuin te voelen en geen last te hebben van andere mensen om je heen. Privacy creëren en je niet altijd bezig hoeven te houden met je buren.  

 • Wat zou het je waard zijn om een goede afgesloten tuin te hebben waar geen onuitgenodigde gasten zomaar binnen kunnen stappen.

 • Wat zou het je waard zijn als je het evenwicht kunt vinden tussen de energie die je in je tuin stopt en de energie die eruit haalt. De klussen die nodig zijn om je tuin te onderhouden geven je energie omdat je weet waar je het over hebt en het met plezier doet.

 • Deelnemers voelen zich simpelweg gezonder en gelukkiger.


Ik heb dit ervaren dat het echt werkelijkheid kan worden als je de simpele stappen volgt die ik met je deel. 

Dus ja, wat voor soort prijs plak ik erop? 500 euro? Omdat dat al het cursusmateriaal bij elkaar is? 

Maar dat klinkt echt bizar hoog.  


Daarbij gun ik iedereen een fantastische tuin, en wil je ook genoeg budget over houden voor je daadwerkelijke tuin. 

Ik had het er met mijn man over, en wij zeiden dat €129 euro een mooie prijs zou zijn.  


En NU met de korting vanuit de Gemeente Molenlanden is het helemaal een buitenkans die je niet moet laten gaan.


Groen Geluk is een hele makkelijke manier om tot jouw droomtuin te komen, waar je kunt genieten van al je BBQ-avonden en waar je gezin zich kan ontspannen. Je kunt de lessen op elk moment van de dag volgen, en je kunt het op elke plaats doen, je hoeft geen groene vingers te hebben, zolang je maar je tuin in gedachten kunt houden. De video's zijn afgestemd op een beginnend niveau, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet mee kunt komen. Iedereen kan dit leren, als je de modules volgt dan leer ik je stap voor stap wat je moet doen.

Zet vandaag jouw stap. Iedereen die nu iets afweet van tuinieren heeft ook ergens moeten beginnen.  

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.

Overtuigd? Meld je aan en krijg direct toegang voor slechts €89
Niet tevreden? Laat het binnen 30 dagen weten en je krijgt je investering terug! Je korting wordt automatisch berekend op de betaalpagina.